Search
× Search
vrijdag 26 april 2019

Stagiaires

Een stage is eigenlijk een vorm van werkplekleren. In het kader van je opleiding wordt je naar een werkplek gestuurd om daar te ‘leren’. Je zal op de werkvloer aanvoelen hoe het er in het professionele leven aan toegaat en doet hier meestal een van de eerste concrete werkervaringen op. Je kan daarbij steeds rekenen op een mentor die je de kneepjes van het vak leert. 

Een stage is een belangrijke afwisseling voor je, zodat je op deze manier van het echte bedrijfsleven kan proeven. Vaak ben je ook een aanwinst voor de stageplek. Zo breng  je nieuwe inzichten, concepten en methodieken binnen bij een organisatie, omdat je  de dingen vanuit het oogpunt van een buitenstaander bekijkt. Bij een goede invulling van de stage zal zowel het bedrijf als de stagiaire hier voordeel uit halen. Dus een win win situatie. 

Ben je geinteresseerd om bij ons stage te komen doen, dan kan je contact opnemen via tel 03 663 62 08 of mail via rita.mertens@spectrumvzw.be

 

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze voorziening. Als voorziening kunnen wij door deze middelen onze zorg nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke behoeften van onze cliënten. Financiële giften zijn welkom op rekening van onze voorziening:

Spectrum: BE78 068-2407890-86
 

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Spectrum VZW

Gasthuisstraat 10
2990 Wuustwezel
T: 03 663 62 08
M: administratie@spectrumvzw.be
W: www.spectrumvzw.be

Copyright 2019 door Berkenbeek B.O.