Search
× Search

Spectrum vzw & Monnikenheide 

Wat als Spectrum vzw de krachten zou bundelen  met een andere voorziening?

Dan zouden we de dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op de ondersteuningsvragen van mensen met een beperking. Dan zouden we beter toegerust zijn om het nieuwe systeem van persoonsvolgende financiering optimaal toe te passen. Dan zouden we een sterke partner zijn in de regio, met een optimale schaalgrootte in functie van professionalisering, kwaliteit en financiële stabiliteit. Dan zouden de cliënten een ruimer aanbod hebben in een bredere regio: een gevarieerd woonaanbod, meer dagateliers op verschillende locaties, een uitgebreider sociaal netwerk,… de huidige kwaliteitsvolle zorgen blijven uiteraard gegarandeerd.

Monnikenheide uit Zoersel lijkt ons de uitgelezen partner, want Spectrum en Monnikenheide delen een zelfde visie, waarden en doelgroep. In de praktijk werkten we ook al samen. Meerdere cliënten hebben een band met beide voorzieningen. Beide zorgorganisaties zien opportuniteiten om de werking in de regio Voor- en Noorderkempen verder uit te bouwen.

Daarom kiezen beide zorgvoorzieningen ervoor om hun krachten te bundelen in één organisatie. Bij een goed verloop van de voorbereidende gesprekken, zal de samenwerking leiden tot een fusie op 1 januari 2020. De fusie zal voor Spectrum vzw tegelijk ook een integratie in vzw Emmaüs inhouden.

Hou zeker onze website en Facebookpagina in het oog voor verdere updates.

 

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze voorziening. Als voorziening kunnen wij door deze middelen onze zorg nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke behoeften van onze cliënten. Financiële giften zijn welkom op rekening van onze voorziening:

Spectrum: BE78 068-2407890-86
 

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Spectrum VZW

Gasthuisstraat 10
2990 Wuustwezel
T: 03 663 62 08
M: administratie@spectrumvzw.be
W: www.spectrumvzw.be

Copyright 2019 door Berkenbeek B.O.