Search
× Search
vrijdag 26 april 2019

Spectrum in uw testament

Op een dag bent u er niet meer. Toch kan u nog een verschil maken. Heel wat personen met een beperking en/of chronische ziekte staan op het punt een kanteling in hun leven te maken. U kan hen een duwtje in de rug geven. Neem Spectrum vzw vandaag nog op in uw testament. Meer info bij Leen Suykerbuyk via mail: leen.suykerbuyk@spectrumvzw.be

of telefoon: 03/270 09 15

 

Legaten en duolegaten

Door een algemeen of een bijzonder legaat op te stellen, laat u al uw bezittingen of een deel ervan na aan een persoon of organisatie.

Bij een duo-legaat laat u een deel van uw bezittingen na aan een goed doel en een ander deel aan uw erfgenamen. Dat is fiscaal interessant, omdat uw erfgenamen dan minder successierechten moeten betalen. Door een deel van uw vermogen over te maken aan Spectrum, nemen wij de successierechten op ons.

 

Professioneel advies

lees meer

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze voorziening. Als voorziening kunnen wij door deze middelen onze zorg nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke behoeften van onze cliënten. Financiële giften zijn welkom op rekening van onze voorziening:

Spectrum: BE78 068-2407890-86
 

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Spectrum VZW

Gasthuisstraat 10
2990 Wuustwezel
T: 03 663 62 08
M: administratie@spectrumvzw.be
W: www.spectrumvzw.be

Copyright 2019 door Berkenbeek B.O.