× Search

Spectrum in uw testament

Op een dag bent u er niet meer. Toch kan u nog een verschil maken. Heel wat personen met een beperking en/of chronische ziekte staan op het punt een kanteling in hun leven te maken. U kan hen een duwtje in de rug geven. Neem Spectrum vzw vandaag nog op in uw testament. Meer info bij Leen Suykerbuyk via mail: leen.suykerbuyk@spectrumvzw.be

of telefoon: 03/270 09 15

Legaten en duolegaten

Door een algemeen of een bijzonder legaat op te stellen, laat u al uw bezittingen of een deel ervan na aan een persoon of organisatie.

Bij een duo-legaat laat u een deel van uw bezittingen na aan een goed doel en een ander deel aan uw erfgenamen. Dat is fiscaal interessant, omdat uw erfgenamen dan minder successierechten moeten betalen. Door een deel van uw vermogen over te maken aan Spectrum, nemen wij de successierechten op ons.

Professioneel advies

lees meer

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek, de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.